Agenția Turistsal

Telefon: 0745136200,

Adresa: P-ta. Libertatii nr.5

Localitate: Salonta (județul Bihor)

GPS x: 0.000000, y: 0.000000

Localizare pe hartă

Agenția Turistsal, după 8 ani de existență, a câștigat încrederea miilor de turiști și a ajuns între cele mai performante agenții din vestul țării. Agenţia noastră de turism se află în centrul Salontei, la 150 m de Turnul Ciunt, în intersecţia drumului Oradea cu Tinca, în spatele blocurilor.
Noi oferim pentru clienţii noştrii excursii, distracţii şi odihnă, atât intern, cât şi extern pentru toate categoriile de vârstă. În ofertele noastre, d-voastră puteţi să alegeţi calitatea excursiilor la preţuri acceptabile atât pentru familia d-voastră cât şi pentru prieteni. Noi avem norocul să colaborăm cu firme din ţară şi din străinătate care practică preţuri foarte avantajoase pentru servicii ireproşabile prin intermediul nostru. Dacă doriţi să aflaţi mai multe detalii şi să colaboraţi cu noi vă rugăm să ne contactaţi din timp pentru ca d-voastră să beneficiaţi de oferte la preţuri de recepţie, cu reduceri de 10-15%.

Agenţia nostră având sediul într-un oraş de frontieră dintre România şi Ungaria, încearcă să dezvolte turismul internaţional. Ofertele noastre cu Ungaria sunt mult mai accesibile pentru turiştii români iar cele din România pentru turiştii maghiari. Foarte mulţi oameni au apreciat pozitiv străduinţa noastră. Părerea noastră este că am reuşit să colaborăm cu firme renumite din domeniul turismului. Colaborarea noastră se poate extinde numai atunci când reuşim să arătăm rezultatele din activităţile noastre.

servicii medicale
Diverse
servicii medicale
Turism

Vă rugăm să ne scrieți pentru orice informaţii sau sugestii.

Site-uri utile:

catalog web

Realizare site

Optimizare SEO
cabinete si clinici

cabinete si clinici

Catalog medici
experti contabili si contabili autorizati

Servicii de contabilitate

Catalog firme de contabilitate
catalog web

Catalog web

Firme pe net
anunturi-gratuite

Anunturi gratuite

Produse si servicii
agentii timisoara

Agentii timisoara

firme, Imobiliare, Transport
oferte turistice

Excursii circuite

Oferte turistice
cabinet de servicii

Cabinet de servicii

Catalog cabinete
masini si utilaje

Masini-si-utilaje

Catalog firme masini
imobiliare-timisoara

Agentie imobiliare timisoara

Oferte imobiliare