Telefon: 0757855687,

Adresa: b-dul dacia nr 136

Localitate: Mioveni (județul Arges)

GPS x: 0.000000, y: 0.000000

Localizare pe hartă

Infiintata in anul 1992, S.C. GIRAMEX S.R.L. este una dintre cele mai dinamice companii private implicate în piata pieselor auto de schimb din Romania. Pe parcursul celor 20 ani de existenta în piata, am acumulat o experienta bogata care ne-a ajutat sa oferim mereu servicii si produse de calitate si astfel sa fim mereu aproape de colaboratorii nostri.

In prezent deservim un numar de peste 1.000 de clienti la nivel national, colaborare prin care s-au dezvoltat relatii reciproc avantajoase intre noi si partenerii nostri.

Oferta companiei cuprinde aproximativ 5.000 de repere, acoperind o gama de produse foarte variata, completa, intr-o continua dezvoltare, compusa din marci de renume mondial, importate/aprovizionate regulat de la parteneri stabili din Romania, Polonia, Franta, Italia, Spania, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, Turcia, China, Taiwan.

Reteaua de clienti este formata din comercianti en gross, magazine de piese auto, service-uri auto, firme de transport si distributie, statii carburant din întreaga tara.

Distribuim la nivel national întreaga gama de piese auto pentru DACIA, DAEWOO, ARO, RABA, SAVIEM, TRACTOARE si colaboram cu peste 200 de furnizori, producatori directi de piese si accesorii auto.

Activitatea noastra, a fost premiata in 2003, 2004 si 2005, GIRAMEX primind premiul special “Management performant” si premiul pentru “Dinamica deosebita a dezvoltarii”, acordate de Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania.

servicii medicale
Auto moto

Vă rugăm să ne scrieți pentru orice informaţii sau sugestii.

Site-uri utile:

catalog web

Realizare site

Optimizare SEO
cabinete si clinici

cabinete si clinici

Catalog medici
experti contabili si contabili autorizati

Servicii de contabilitate

Catalog firme de contabilitate
catalog web

Catalog web

Firme pe net
anunturi-gratuite

Anunturi gratuite

Produse si servicii
agentii timisoara

Agentii timisoara

firme, Imobiliare, Transport
oferte turistice

Excursii circuite

Oferte turistice
cabinet de servicii

Cabinet de servicii

Catalog cabinete
masini si utilaje

Masini-si-utilaje

Catalog firme masini
imobiliare-timisoara

Agentie imobiliare timisoara

Oferte imobiliare