Pe gustate

Telefon: 0734.452.434,

Adresa: Str. Progresului, nr. 24

Localitate: Costești (județul Arges)

GPS x: 0.000000, y: 0.000000

Localizare pe hartă

Bun, cu gust bogat, adevarat, laptele Lactag are acelasi gust al laptelui proaspat de la tara, baut pe nerasuflate. Gustul care iti aduce inevitabil aminte de ultima excursie la munte sau de ultima vizita la bunici.

Buna si atat de usoara, branzica Fagaras este obtinuta din branza proaspata de vaca si smantana fermentata, printr-o reteta veche stiuta numai de expertii nostri. Este gustoasa si foarte cremoasa datorita cantitatii potrivite de smantana.

Bun si usor acidulat, kefirul este preparat din lapte integral, acidulat cu un ferment vegetal. Kefirul Lactag este extrem de gustos si are totodata o importanta valoare nutritiva si nenumarate proprietati terapeutice.

Bun si sanatos, laptele batut este obtinut din lapte de vaca pasteurizat, proteine din lapte si culturi lactice selectionate. Laptele batut Lactag are acelasi gust bun al laptelui proaspat pus "la prins" in oale de lut.

Bun, proaspat si racoritor, Ayranul Lactag nu trebuie sa lipseasca de langa deliciile picante sau dintr-o zi calduroasa de vara. Gustul usor mentolat si savoarea speciala te vor cuceri din prima clipa.

Bun si extrem de fin, din laptele cel mai gustos si proaspat, cu reteta cea mai buna si cu cei mai buni experti, iaurtul Lactag este cu adevarat gustos. Mai mult decat gustos.

Buna, sanatoasa si cremoasa, smantana Lactag nu poate lipsi de langa sarmalutele tale si este perfecta langa o mamaliguta calda. Are gustul autentic de smantana naturala, de tara si o textura perfecta datorita expertilor din fabrica Lactag si a laptelui proaspat folosit.

Bun si cremos, untul Lactag este untul pe care il tai usor, il intinzi frumos pe o felie de paine si il mananci intotdeauna cu pofta. Pentru ca are gustul bun al untului de tara, facut dupa o reteta numai de bunici stiuta.

Buna si atat de naturala, branza proaspata Lactag are o textura si un gust perfect, datorita retetei speciale folosite. Servita cu mamaliga calda si cu smantana Lactag alaturi, este un adevarat rasfat culinar.

servicii medicale
Alimentatie

Vă rugăm să ne scrieți pentru orice informaţii sau sugestii.

Site-uri utile:

catalog web

Realizare site

Optimizare SEO
cabinete si clinici

cabinete si clinici

Catalog medici
experti contabili si contabili autorizati

Servicii de contabilitate

Catalog firme de contabilitate
catalog web

Catalog web

Firme pe net
anunturi-gratuite

Anunturi gratuite

Produse si servicii
agentii timisoara

Agentii timisoara

firme, Imobiliare, Transport
oferte turistice

Excursii circuite

Oferte turistice
cabinet de servicii

Cabinet de servicii

Catalog cabinete
masini si utilaje

Masini-si-utilaje

Catalog firme masini
imobiliare-timisoara

Agentie imobiliare timisoara

Oferte imobiliare