Uleiuri Presate La Rece

Telefon: 0247318958, 0744346209

Adresa: Alexandria

Localitate: Alexandria (județul Teleorman)

GPS x: 0.000000, y: 0.000000

Localizare pe hartă

Preparate printr-o tehnologie bio, fara aport termic sau chimic, aceste uleiuri presate la rece extravirgine Cardinal sunt fabricate intr-o gama diversa: ulei de floarea soarelui, ulei de dovleac, ulei de susan, ulei de mac, ulei de in, ulei de germeni de grau, ulei de nuca, ulei de soia,ulei de masline,ulei de catina,ulei din seminte de struguri. Calitatea produselor noastre incepe de la selectia atenta a semintelor. Alegem cu grija doar seminte naturale, de cea mai buna calitate.

Uleiurile Cardinal au un rol foarte important in alcatuirea unei diete echilibrate si sanatoase si sunt bogate în substante nutritive. Au gust foarte placut, vâscozitate si aroma aparte. Inlocuind consumul de ulei rafinat cu cel de uleiuri presate la rece extravirgine, veti realiza cu succes profilaxia imbatranirii precoce si veti rezolva multe probleme de sanatate.

Uleiurile Cardinal sunt cele mai bune uleiuri presate la rece extravirgine de pe piata romaneasca pentru ca le preparam printr-o tehnologie originala si unica. De18 ani le mentinem la aceasi calitate superioara constanta, care satisface cele mai exigente gusturi.
2E prod este prima firma din Romania care a fabricat uleiuri presate la rece printr-o tehnologie bio si apoi uleiurile extravirgine de calitate superioara. Am investit in tehnologii noi, concepute si realizate de noi, de la proiectare si pana la punerea in aplicare, cu utilaje concepute si realizate tot de noi, in cadrul firmei 2E PROD. Prin aceste tehnologii controlam temperatura de presare, pentru a nu deteriora proprietatile naturale ale semintelor, si printr-o extractie delicata, fara procese chimice, ca sa obtinem uleiuri 100% naturale, extravirgine.

servicii medicale
Alimentatie

Vă rugăm să ne scrieți pentru orice informaţii sau sugestii.

Site-uri utile:

catalog web

Realizare site

Optimizare SEO
cabinete si clinici

cabinete si clinici

Catalog medici
experti contabili si contabili autorizati

Servicii de contabilitate

Catalog firme de contabilitate
catalog web

Catalog web

Firme pe net
anunturi-gratuite

Anunturi gratuite

Produse si servicii
agentii timisoara

Agentii timisoara

firme, Imobiliare, Transport
oferte turistice

Excursii circuite

Oferte turistice
cabinet de servicii

Cabinet de servicii

Catalog cabinete
masini si utilaje

Masini-si-utilaje

Catalog firme masini
imobiliare-timisoara

Agentie imobiliare timisoara

Oferte imobiliare